2013. június 28., péntek

Sziiasztok .:) Ma nem tudtam megírni az új részt , de ha minden jól megy , holnap fent lesz :)
De a szereplőkről hoztam képet és a stílusaikról + egy kis történetet róluk .:)

A történet egy kollégiumi házban játszódik . Az elején még 8an voltak a ház lakói . 4 lány ( Vicki , Emma , Jesy , Mia ) és 4 srác ( Logan , Kendall , James , Carlos ) .  Alap szabály , hogy egy szobában 1 lánynak és 1 srácnak kell lennie. Carlos volt Vickivel , Kendall volt Emmával , James volt Miával és Logan volt Jesyvel. 
Csak aztán Jesy és Mia kapott egy életre szóló lehetőséget bekerülni Hollywood leghíresebb gimijébe. 
Alapos gondolkodás után  a 2 lány kiköltözött a kollégiumból . Pár embernek nagyon nehéz volt elfelejteni a lányokat , de aztán idővel sikerült. ( ezzel a témával később még foglalkozni fogunk. )
Mivel meg  üresedett 2 hely , nagynehezen sikerült találni 2 csajszit . Az új lakók alaposan felkavarják a már megszokott unalmas életet.

1.Képen ARIA MORGAN van. Ő a főszereplő lány.Új diákként jött az iskolába.A rocker csajszi igen ravasz , furfangos és hát.. szemtelen de nagyon..:d  Logannal , Kendallal , Jamessal , Carlossal és még pár lánnyal fog lakni egy házban.
Az egyik fiúval igen rossz lesz a viszonya , és teljes egészében gyűlölni fogják egymást.
Aria egy bizonyos ok miatt fordult be , és lett rocker , aminek majd idővel rájönnek az okára a srácok.



2. Képen VANESSA LAURENS látható.
Ő is új lányként érkezik az iskolába és egy házban is fog lakni a srácokkal , lányokkal . Ő mindenben ellentéte Ariának. Kedves és illedelmes   , azonban később már nem lesz egy szent csajszi . ( nem arra kell gondolni , hogy gonosz lesz vagy ilyesmi .) Vanessa össze fog jönni az egyik sráccal , azonban
egy másik fiúhoz is közel kerül. Talán egy kicsit túl közel .?



Vicki Jonson(1kép) és Emma Hastings(2.kép) akkor költöztek be a kollégiumba , mikor a srácok.  ( Már lassan 2éve ). Ők ketten legjobb barátnők , akik mindent elmondanak egymásnak és mindig minden körülmények között megvédik a másikat.
Emma Kendallal van együtt , míg Vicki élvezi az egyedül létet . Mindketten kedvesek , bár nem nézik jó szemmel a 2 új lány érkezését. Vajon sikerül összebarátkozni a 4 csajszinak .?

1 megjegyzés: